НБУ посилив захист банківських приміщень


НБУ посилив захист банківських приміщень

Національний банк України (НБУ) посилив вимоги до захисту приміщень банків, які проводять роботу з готівкою та іншими цінностями. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НБУ.

Зазначається, що у вівторок, 22 серпня 2018 року, набула чинності постанова Правління НБУ №93 “Про затвердження Змін до Правил організації захисту приміщень банків в Україні”. Документ було затверджено 14 серпня.

Як повідомили в Нацбанку, метою прийняття цієї постанови є необхідність вдосконалення вимог щодо організації захисту приміщень банків в Україні. Також документом уточнено норми щодо надання банками в оренду індивідуальних сейфів клієнтам.

Застосування документа дасть змогу також підвищити вимоги до захисту працівників банку, що здійснюють роботу з готівкою.

Джерело: www.rbc.ua

Матеріали до теми


Видача наряд-допуску для виконання робіт на висоті: дбаємо про безпеку
Порядок безпечного виконання робіт на висоті регламентовано Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті (далі – Правила). На ...
Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...