Національний тур-марафон «Безпека праці — 2016» — головна професійна подія року


Національний тур-марафон «Безпека праці — 2016» — головна професійна подія року

Напередодні Всесвітнього дня охорони праці у період з 29 березня до 22 квітня відбувся Національний тур-марафон «Безпека праці — 2016», організований редакцією професійного журналу «Охорона праці і пожежна безпека».

Цей масштабний захід став найголовнішою подією року у сфері охорони праці в Україні.

Перший етап пройшов у форматі регіональних семінарів на тему «Реформування системи охорони праці в Україні» з 29 березня до 15 квітня в Дніпропетровську Харкові, Полтаві, Хмельницькому,Львові та Одесі.

Співорганізаторами семінарів стали обласні об’єднання профспілок, територіальні органи Держпраці України, провідні вищі навчальні заклади. У семінарах взяли участь близько 1250 спеціалістів з охорони праці та пожежної безпеки підприємств України.

У дискусіях в ході семінарів виступили представники територіальних органів Держпраці, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України, технічні інспектори профспілкових органів, вчені, викладачі вишів.

Учасники заходів висунули десятки пропозицій з реформування системи охорони праці в Україні, які аналізуються організаторами Національного туру-марафону та будуть надані до Держпраці України.

Другий етап заходу  Київські дні охорони праці відбувся 20-22 квітня в Києві.

У семінарах взяли участь близько 1000 спеціалістів з охорони праці та пожежної безпеки підприємств України. Співорганізаторами семінарів стали об’єднання профспілок,  органи Держпраці України, провідні вищі навчальні заклади.

На заході виступили знані експерти, представники профільних державних органів, спеціалісти.

Слухачі семінару ознайомилися з особливостями розвитку охорони праці в Україні, обговорили проблеми реформування системи та етапи його проведення.

Організатор заходів — редакція професійного журналу «Охорона праці і пожежна безпека» — щиро дякую усім учасникам семінарів за виявлену увагу і запрошує на наступні подібні семінари.

Чекатимемо на вас наступного року на Київських днях охорони праці!

Більше фото на нашій сторінці у Facebook>>