На Прикарпатті двох чоловіків на смерть засипало кукурудзою


На Прикарпатті двох чоловіків на смерть засипало кукурудзою

В Івано-Франківській області в елеваторі для зберігання кукурудзи загинули двоє чоловіків, ще одного було госпіталізовано.

Так, 28 жовтня о 21:13 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини № 3 міста Галич надійшло повідомлення про те, що в селі Кінашів Галицького району, на території елеватора для зберігання кукурудзи приватного підприємства «АГРО-ВІТА» в приймальній ямі сушки елеватора перебуває три особи, яких засипає кукурудзою.

До місця події негайно було направлено галицьких рятувальників.

Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, працівниками підприємства врятовано чоловіка, 1986 р. н. Потерпілого було передано працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги та госпіталізовано до Галицької ЦРЛ. Рятувальники, прибувши до місця виклику, спільно з працівниками підприємства о 21:41 підняли тіло чоловіка 1963 р. н. та о 22:02 виявили та підняли тіло чоловіка 2000 р. н.

Для проведення робіт з пошуку потерпілих було залучено 18 чоловік на 4-х одиницях техніки від Управління ДСНС в області.

На місці події працювала мобільно-оперативна група та чергова зміна оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області.

Джерело: Управління ДСНС

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...