На Одещині чоловік загинув, випавши з крісла на атракціоні


На Одещині чоловік загинув, випавши з крісла на атракціоні

У Білгороді-Дністровському Одеської області на атракціоні порвався механізм страхування, внаслідок чого під час руху випав чоловік та розбився насмерть.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Одеській області.

Зазначається, що 41-річний чоловік, який знаходився в кріслі, впав на землю, отримавши при цьому удар деталями обладнання. Від тілесних ушкоджень у вигляді відкритої травми голови він помер на місці.

Власнику атракціону повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу.

Матеріали за темою:

Ви власник атракціонної техніки і не знаєте, як розпочати роботу з безпечної експлуатації обладнання?

Безпечна експлуатація атракціонів: розташування атракціонного комплексу, організація системи доступу до атракціону

Власник атракціону – 41-річний житель Чернівців встановив його без дозвільних документів, не погодивши з органом місцевого самоврядування, не пройшовши навчання та перевірку знань з питань охорони праці та не забезпечивши безпеку відвідувачів.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років.

Джерело: zik.ua

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...