Запрошуємо на форум «Технології захисту/ПожТех-2015»


Запрошуємо на форум «Технології захисту/ПожТех-2015»

Головна подія для спеціалістів з пожежної, промислової безпеки, охорони праці та рятувальної справи

Форум «Технології захисту/ПожТех-2015»

22-25 вересня 2015 року, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15

Сьогодні зростання практичного значення форуму «Технології Захисту/ПожТех» обумовлено масштабами і специфікою негативної дії великої кількості небезпечних чинників. Це і природні, що посилюються внаслідок глобальних змін клімату, і техногенні, обумовлені як недосконалістю технологічних процесів багатьох галузей промисловості, так і недостатнім фінансуванням заходів з впровадження сучасних засобів безпеки.

Безумовно, все це вимагає постійного вдосконалення матеріально-технічного оснащення всіх підрозділів сил  реагування на надзвичайні ситуації. Саме задля цього виставка з рятувальної справи, пожежної та техногенної безпеки щорічно демонструє найкращі здобутки провідних вітчизняних і зарубіжних розробників та виробників у сфері протипожежного захисту, техногенної безпеки, засобів безпеки праці, аварійно-рятувального обладнання та засобів індивідуального захисту.

В рамках ділової програми Форуму відбудуться науково-практичні конференції, семінари, демонстраційні покази. Детальніше про програму та учасників форуму на нашому сайтіiec-expo.com.ua