Енергетична ситуація в регіонах станом на 18 березня


Енергетична ситуація в регіонах станом на 18 березня

Станом на 18 березня 2024 року за добу енергетики відновили електропостачання понад 13,2 тисячі споживачів.

ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ
Через технологічні порушення без електропостачання майже 500 споживачів.
З підозрою на отруєння чадним газом у м. Дніпро госпіталізовано чоловіка та жінку. У багатоквартирному будинку газопостачання припинено 15 споживачам.

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ
За добу заживлено 2,8 тисячі споживачів у 4 населених пунктах, водночас через бойові дії знеструмлено 1,6 тисячі абонентів. Всього в області без електропостачання майже 42,7 тисячі точок обліку у 77 населених пунктах.

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ
Протягом минулої доби відновлено енергопостачання 1,1 тисячі родин, які знеструмлювались через технологічні порушення. Роботи з підключення ще 242 абонентів тривають. Внаслідок бойових дій без енергопостачання залишаються 3,7 тисячі споживачів у 50 населених пунктах.

Розроблення документів з пожежної безпеки
Індивідуальний підхід • Стислі строки виконання • Доступна ціна
0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

СУМСЬКА ОБЛАСТЬ
Через масовані обстріли знеструмлено майже 600 споживачів. З технічних причин відключено 2,4 тисячі абонентів у 5 населених пунктах. Всього в результаті бойових дій без електропостачання залишається 44 населені пункти (близько 8,8 тисячі абонентів).

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ
Вчора енергетикам вдалося відновити електропостачання 9,3 тисячі споживачам. Однак за добу є нові знеструмлення – майже 11 тисяч абонентів у 6 населених пунктах. Всього через бойові дії залишаються знеструмленими 28,5 тисячі точок обліку у 67 населених пунктах.

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСТЬ
В обласному центрі залишаються без електропостачання 3,1 тисячі абонентів. В області без світла понад 26 тисяч точок обліку у 45 населених пунктах.

Розроблення документів з цивільного захисту
Індивідуальний підхід • Стислі терміни виконання • Доступна ціна
0 (800) 219-977 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ
Через бойові дії електропостачання немає у понад 1,8 тисячі споживачів у 29 населених пунктах. Внаслідок технічних причин знеструмлено майже 400 точок обліку.

Ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована.
Застосування стабілізаційних графіків відключень споживачів не передбачається.

Джерело: Урядовий портал

Семінар-практикум «Цивільний захист та пожежна безпека: основи, зміни, нововведення»

Матеріали до теми


Парламент прийняв закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф
За понад два роки повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, велика кількість українців постраждали від злочинів країни-агресора. Загибель або зникнення безвісти ...
Німеччина запропонувала поділитись устаткуванням із закритих енергетичних обʼєктів
Міністр економіки та захисту клімату Німеччини Роберт Габек запропонував поділитись необхідним для України устаткування із закритих енергетичних обʼєктів Німеччини. Про ...