...

Дитяча футбольна команда з України потрапила в смертельне ДТП у Білорусі


Дитяча футбольна команда з України потрапила в смертельне ДТП у Білорусі

Смертельна дорожньо-транспортна пригода (ДТП) з українськими дітьми у Білорусі сталася в результаті зіткнення мікроавтобуса з навантажувачем. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної автомобільної інспекції Білорусі в Брестській області. Повідомляється, що 13 травня близько 07:00 на 54 км автодороги Р-98 Кам’янець-Шерешево-Свіслоч біля села Мартинюки, за попередньою інформацією, водій (громадянин України) мікроавтобуса “Рено Мастер” скоїв попутне зіткнення з навантажувачем “Амкодор”.

“У результаті зіткнення загинула дитина-пасажир (2005 року народження, громадянин України), яка перебувала на передньому пасажирському сидінні”, – йдеться в повідомленні.

Фото: gaibrest.by

Ще шестеро з важкими травмами доставлені до Кам’янецької центральної районної лікарні. “У всіх потерпілих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Одна дитина знаходиться у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів”, – йдеться в повідомленні. Міністр охорони здоров’я Білорусі Валерій Малашко заявив, що для допомоги українським дітям задіяні кращі лікарі. 

Читайте також:  Масове отруєння в Черкаській школі: півсотні дітей у лікарні

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами www.rbc.ua

Матеріали до теми