Держгірпромнагляд залучено до підготовки літніх таборів для дітей військових із зони АТО


Держгірпромнагляд залучено до підготовки літніх таборів для  дітей військових із зони АТО

Керівництво Територіального управління Держгірпромнагляду взяло участь у виїзній нараді Херсонської облдержадміністрації з питань організації літнього відпочинку для дітей військовослужбовців із зони АТО

У заході також взяли участь голови Генічеської, Голопристанської, Каланчацької, Скадовської райдержадміністрацій, керівники наглядових відомств та дитячих оздоровчих закладів.

На нараді обговорено питання всебічної підтримки дітей воїнів, створення комфортних та безпечних умов для їх оздоровлення.

За результатами наради учасники дійшли згоди щодо доцільності проведення Держгірпромнаглядом спільних перевірок готовності оздоровчих закладів до прийняття дітей на відпочинок.

Також керівництво тер управління акцентувало присутніх на недоліках, що були виявлені минулого року, зокрема: відсутності відповідальних осіб за безпечну експлуатацію атракціонної техніки, посудин, що працюють під тиском, електрогосподарство; не проведення випробування спортивного інвентарю та обладнання на предмет надійності встановлення та безпечного використання. В окремих випадках акти приймання дитячих оздоровчих закладів не затверджувалися у представників Держгірпромнагляду.

Держгірпромнагляд