Державний облік топографо-геодезичних і картографічних робіт


Державний облік топографо-геодезичних і картографічних робіт

Постановою КМУ від 01.09.2023 р. № 938 затверджений Порядок, який визначає процедуру ведення державного обліку топографо-геодезичних і картографічних робіт з метою виявлення, реєстрації, накопичення, узагальнення та зберігання відомостей про виконувані астрономо-геодезичні, нівелірні, гравіметричні, картографічні, топографічні, аерозйомочні роботи.

Державний облік топографо-геодезичних і картографічних робіт ведеться як сервіс оброблення, зберігання, оприлюднення, а також візуалізації метаданих у складі національного геопорталу національної інфраструктури геопросторових даних.

Журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці
Замовити 0 (800) 219-977

Дія цього Порядку поширюється на юридичних та фізичних осіб, що є суб’єктами топографо-геодезичної і картографічної діяльності, які виконують на території України топографо-геодезичні та картографічні роботи загальнодержавного та спеціального призначення.

Обов’язковому державному обліку підлягають астрономо-геодезичні, нівелірні, гравіметричні, картографічні, топографічні, аерозйомочні та інші роботи у сфері топографо-геодезичної і картографічної діяльності, крім робіт, які виконуються Міноборони та його спеціальними підрозділами або юридичними чи фізичними особами для потреб Міноборони чи його спеціальних підрозділів.

Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці
Замовити 0 (800) 219-977

Виконавці топографо-геодезичних і картографічних робіт зобов’язані повідомляти Держгеокадастр через національний геопортал національної інфраструктури геопросторових даних про:

– початок виконання топографо-геодезичних і картографічних робіт до початку їх виконання;

– завершення виконання топографо-геодезичних і картографічних робіт після їх виконання.

Письмова консультація — замовте послугу від експертів журналу «Охорона праці і пожежна безпека»
Для довідок: 067-317-5886

Реєстрація повідомлення про початок виконання топографо-геодезичних і картографічних робіт, повідомлення про завершення виконання топографо-геодезичних і картографічних робіт, заяви про внесення змін до повідомлення, заяви про відкликання повідомлення здійснюється Держгеокадастром через національний геопортал національної інфраструктури геопросторових даних у день їх надходження.

На підтвердження реєстрації повідомлення про початок виконання топографо-геодезичних і картографічних робіт, повідомлення про завершення виконання топографо-геодезичних і картографічних робіт виконавцю робіт видається електронна довідка про державний облік топографо-геодезичних і картографічних робіт з унікальним реєстраційним номером.

Постанова набирає чинності з 1 січня 2024 року.

Посібник «Проведення навчання та інструктажів з охорони праці. Актуально під час воєнного стану»
Для довідок: 067-317-5886Email: podpiska@mediapro.com.ua

Джерело: ПРИВАТНИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ


АУДИТ ОХОРОНИ ПРАЦІ — незалежна комплексна перевірка підприємства на відповідність законодавству України

Процедура аудиту необхідна насамперед керівникові компанії, щоб:

✔ знати реальний стан справ на підприємстві щодо питань з ОП;

✔ виявити слабкі сторони системи охорони праці;

✔ підготуватися до перевірки контролюючих органів;

✔ запобігти ризикам та зберегти життя і здоров’я працівників.

0 (800) 219-977(067) 317-58-86
podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Чи можуть «домашні» вітрогенератори стати альтернативою сонячним панелям взимку
Які є плюси та мінуси в «енергії вітру» Третій рік поспіль українці активно закуповують сонячні панелі. Але їх продуктивність взимку ...