Читайте у журналі «Охорона праці і пожежна безпека» № 5, 2017


Читайте у  журналі «Охорона праці і пожежна безпека» № 5, 2017

— Підприємства маленькі, а їх проблеми — великі…
Організація охорони праці на підприємствах малого бізнесу вже багато років залишається проблемою для національної економіки. Як розв’язати цю задачу за умови малої чисельності персоналу та обмеженості коштів на охорону праці? Матеріал пропонує шляхи захисту праці на підприємствах з обмеженими ресурсами. Подаються рекомендації зі створення служби охорони праці, навчання персоналу, ведення відповідної документації — просто бери та працюй!

— Як захистити підприємство від грозової небезпеки?
Напередодні сезону грозової активності в Україні експерт журналу аналізує ризики для персоналу, будівель і обладнання підприємства від ураження блискавкою та пропонує ефективні методи грозозахисту, які з успіхом працюють на вітчизняних підприємствах. Читайте в номері журналу та застосовуйте на практиці!

— Організація тренування персоналу підприємства з дій у надзвичайній ситуації
Матеріал пропонує досконалу схему організації та проведення тренування працівників підприємства на базі досвіду одного з модерних львівських виробництв, де залучалися професійні рятувальники та фахівці служби медицини катастроф. Застосовуйте напрацьований досвід колег, щоб біда не змогла захопити ваше підприємство зненацька!

— Обов’язки охоронця підприємства під час чергування та в разі виникнення пожежі
У неробочий час охоронець може виявитися єдиним рятівником підприємства в умовах виникнення надзвичайної ситуації. Інструкція подає рекомендації з дій охоронця під час чергування, а також в умовах надзвичайної ситуації — щодо контролю за станом споруд, будівель та комунікацій, щодо виклику оперативних служб і керівництва підприємства, щодо дій з усунення факторів ризику. Навчіть службу охорони, як рятувати ваше підприємство від лиха!

Придбати журнал із додатком
Придбати електронний журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати вигідний комплект видань