Вимоги безпеки під час просіювання й подрібнення сировини та напівфабрикатів кондитерського виробництва: – устаткування силосно-просiювального вiддiлення, крiм загального пускового пристрою, ...
Шпаргалка для фахівця
08.04.2025
07.04.2025
Щоб уникнути можливих негативних впливів небезпечних речовин на людину і навколишнє середовище, необхідно суворо дотримуватися вимог Закону України від 2 ...
04.04.2025
Ми провели невеличке дослідження, щоб дізнатися, що читають і шукають представники нашої цільової аудиторії в інтернеті. Пропонуємо вам ознайомитися з ...
Безпека під час виробництва хліба, хлібобулочних і макаронних виробів є надзвичайно важливою не лише для збереження здоров’я споживачів, а й ...
03.04.2025
На Одещині тривають весняно-польові роботи. Сільськогосподарські підприємства проводять внесення різноманітних пестицидів та мінеральних добрив в ґрунт. З метою недопущення випадків ...
Рекомендації щодо запобігання небезпекам під час використання електроустановок закріплені в «Правилах безпечної експлуатації електроустановок споживачів», затверджених наказом Держнаглядохоронпраці України від ...
02.04.2025
ЗАПИТАННЯ Чи потрібно після проведення модифікації (реконструкції та модернізації) робити записи до журналу нагляду (паспорту)? Та які саме дані потрібно ...
Під час роботи з автомобільними підйомниками виділяють, зокрема, такі небезпечні виробничі фактори: запиленість повітря робочої зони дія електричного струму вібрація ...
01.04.2025
Рейкові передатні візки використовуються в комплексах складського й логістичного призначення для переміщення вантажів: усередині приміщень; між прольотами цехів; за межами ...
27.03.2025
Редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» підготувала інфографіку, що висвітлює основні вимоги до інструкцій з пожежної безпеки. У ній ...