Всеукраїнський флешмоб Держпраці до свята Дня Державного Прапора


Всеукраїнський флешмоб Держпраці до свята Дня Державного Прапора

День Державного Прапора України визначне свято для кожного громадянина. Шануючи прапор та святкуючи, ми одночасно звертаємося до історії та заглядаємо в майбутнє, шукаємо відповіді на важливе запитання: якою саме буде Україна через п’ять чи ще двадцять п’ять років своєї незалежності?

Сучасний світ, зі своїми новими технологіями та можливостями, налаштовує на сучасні рішення та вибір людей. Так, одна із сучасних традицій святкування національних свят – це влаштування флешмобу – неочікувана поява людей в запланованому місці з певною метою. До речі, є вдале українське слово «раптівка», що має те саме значення.

Так, Державна служба України з питань праці ініціювала проведення всеукраїнського флешмобу – раптівки в День Державного Прапора України.  У кожній області фахівці територіальних управлінь та експертно-технічних центрів Держпраці, а в столиці колектив центрального апарату Держпраці та колектив журналу «Охорона праці» в один час зібралися в обраних місцях, аби підняти жовто-синій стяг та тримати прапори в руках, тим самим віддати шану національному прапору та звернути увагу всіх громадян на важливість впливу державної символіки на патріотичні почуття, віру в себе, своє майбутнє, державу!

Флешмоб Держпраці – це захід, який об’єднав однодумців, дозволив обмінюватися знаннями з історії та традицій українців, висловлювати свої погляди та пропонувати, і тим самим зароджувати, нові ідеї офіційних святкувань та вшанувань визначних дат для нашої держави.

Джерело: Державна служба України з питань праці