Вогнеборці двічі ліквідовували пожежі в приватних гаражах


Вогнеборці двічі ліквідовували пожежі в приватних гаражах

За останню добу вогнеборці двічі виїжджали на ліквідацію загоряння в приватних гаражах.

Так, 5 листопада  о 10:24  до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що по вул. Електриків,  горить приватний гараж.

За вищевказаною адресою виїхали вогнеборці Подільського району. Як виявилось, місце події було досить відлюдненим, тож випадковий перехожий, котрий викликав Службу порятунку 101, побачив пожежу лише тоді, коли полумя значно розгорілось. На жаль, через безпосередню близькість та сильні пориви вітру, вогонь  швидко перекинувся на покрівлю двох поруч розташованих гаражів, в одному з яких знаходився автомобіль Fiat Punto. Щоб потрапити у середину приміщень, вогнеборці за допомогою бензорізу розблокували  ворота. Вже об 11:02 бійці ліквідували пожежу, попередивши подальше розповсюдження вогню.

В результаті загоряння пошкоджено особисті речі, лакофарбове покриття та пластикові деталі автомобіля, також розібрано 10 кв. м  дерев’яних конструкцій перекриття. На щастя, ніхто не постраждав.

Ймовірною причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електропроводів, проте остаточну причину встановить слідство.

Друге повідомлення надійшло до Служби порятунку 101 вже о 16:53. У повідомленні йшлося про те, що зайнявся одноповерховий приватний гараж по вул. Промисловій.

На місце події виїхало чергове відділення 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Провівши розвідку, бійці приступили до ліквідації пожежі. О 17:19 займання повністю було ліквідовано. В результаті прикрої події пошкоджено особисті речі, закопчено стіни та стелю.

Потерпілих та постраждали немає.  Причину виникнення пожежі встановить слідство.

ГУ ДСНС України у м. Києві