Відповіді на запитання з охорони праці за підсумками національного туру-марафону


Відповіді на запитання з охорони праці за підсумками національного туру-марафону

Шановні колеги – всі, хто відповідає за безпеку праці на підприємствах! Готується до друку практичний випуск з відповідями на найгарячіші запитання з питань охорони праці – «Консультант» №7 – додаток до журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

Шановні колеги – всі, хто відповідає за безпеку праці на підприємствах!
Повідомляємо, що завершився успішно Національний тур-марафон «Безпека праці —2016», організований редакцією журналу «Охорона праці і пожежна безпека» цієї весни.

За його програмою в 7 містах України проведено 11 професійних семінарів, тренінгів, круглих столів. В них взяли участь майже 3000 спеціалістів з охорони праці. Було заслухано та обговорено близько 40 доповідей експертів журналу з безпеки праці.
Ми дякуємо всім нашим колегам, які відгукнулися на пропозицію обговорити шляхи подолання кризи охорони праці в Україні.

Ми вдячні всім нашим партнерам, які допомагали нам в організації та проведенні заходів Національного туру-марафону: Адміністрації Президента України, Держпраці України та її територіальним органам, обласним держадміністраціям, обласним об’єднанням профспілок, вищим учбовим закладам.

Команда Нацтуру-марафону отримала від учасників заходів понад 50 найгарячіших професійних запитань. Відповіді на них готують експерти журналу.
Ми опрацьовуємо майже 70 пропозицій з реформування системи охорони праці, поданих учасниками заходів Національного туру-марафону, та надішлемо їх для реалізації до Адміністрації Президента та голові Держпраці України.

З матеріалів Національного туру-марафону готується Додаток «Консультант» до липневого номера журналу «Охорона праці і пожежна безпека.
Наша команда вже працює над програмою Національного туру-марафону «Безпека праці — 2017» з урахуванням зауважень і пропозицій професійної громади.

Реформуймо систему охорони праці в Україні разом!
Чекаємо пропозицій щодо марафону — 2017!
Редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека»