Проект нових правил охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві оприлюднено


Проект нових правил охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві оприлюднено

Проект наказу Міністерства соціальної політики України «Про затвердження Правил охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві» розроблено Державною службою України з питань праці відповідно до статті 43 Конституції України та Закону України «Про охорону праці». Чинні на сьогодні Правила техніки безпеки і виробничої санітарії в цукровій промисловості, що затверджені постановою Президії ЦК Профспілки робітників харчової промисловості від 30 квітня 1972 року (протокол № 4) та Міністерством харчової промисловості СРСР 19 вересня 1972 року (НПАОП 15.8-1.28-72), потребують перегляду та доопрацювання з метою приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства України.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту наказу приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 279-05-52.

Проект наказу оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ «Діяльність» → підрозділ «Регуляторна діяльність»).

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами Міністерства соціальної політики України

Придбати журнал із додатком
Придбати електронний журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати вигідний комплект видань