Журнал стане медіа-інструментом реформи ДСНС України: відбувся семінар з охорони праці в межах форуму «Технології захисту / ПожТех – 2016»


Журнал стане медіа-інструментом реформи ДСНС України: відбувся семінар з охорони праці в межах форуму «Технології захисту / ПожТех – 2016»

12 жовтня в межах виставкового форуму «Технології захисту / ПожТех – 2016» відбувся семінар від генерального медіа-партнера форуму журналу «Охорона праці і пожежна безпека».

Семінар розпочався урочистим нагородженням учасників читацького конкурсу «Безпека праці 2016». Переможці отримали цінні подарунки від журналу «Охорона праці і пожежна безпека» та партнерів заходу.

Ділову програму відкрив Євген Лінчевський, заступник начальника управління з нагляду у сфері пожежної безпеки Департаменту державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту ДСНС України, один з ідеологів реформи державної системи пожежного захисту. Він розповів про особливості першого етапу реформування, його цілі та ризики, наслідки для підприємств України.

Предметом дискусії стало питання про підготовку до проведення перевірки підприємств органами державного пожежного нагляду. Учасників семінару зацікавило застосування адміністративно-господарських санкцій за негативні результати перевірок підприємств.

Після виступу полковника Лінчевського головний редактор журналу «Охорона праці і пожежна безпека» Сергій Пономарьов оголосив присутнім, що журнал стає медіа-інструментом реформи ДСНС, а громадське обговорення змін до ключових нормативних документів ДСНС буде проводитися у форматі круглих столів, організованих редакцією.

Як завжди, буквально затамувавши подих, учасники семінару сприйняли розлогий виступ знаного в Україні та за кордоном експерта з пожежної та техногенної безпеки, члена редколегії нашого журналу Анатолія Рожкова. Його рекомендації з організації роботи з пожежної безпеки та цивільного захисту, безперечно, стануть у пригоді в роботі наших читачів.  

Ми довго і ретельно готувалися до заходу, що дало свої результати. Семінар так сподобався присутнім, що вони ще довго не розходилися після його закінчення і спілкувалися зі спікерами. Формат заходу передбачав можливість вести діалог між спікерами й часниками, ставити фахові запитання спікерам і отримувати відповіді.

Дякуємо експертам за цікаві та змістовні доповіді, учасникам — за активну участь у дискусіях, а партнерам — за цінні подарунки.

До нових зустрічей!

Прес-служба ВД «МЕДІА-ПРО»

Уподобати нашу сторінку на Facebook »

Придбати журнал «Охорона праці і пожежна безпека»