В Італії обвалився автомобільний міст: хто відповість за майже 40 смертей?


В Італії обвалився автомобільний міст: хто відповість за майже 40 смертей?

У результаті обвалу мосту в Італії, який стався 14 серпня 2018 року, загинули 37 людей. Про це повідомляє місцеве видання ilsecoloxix.it.

Як повідомляється, серед загиблих троє неповнолітніх: дитина 8 років і два підлітки у віці 13 і 16 років. Крім того, через обвал мосту в Італії поранення отримали 16 людей, 12 з них у важкому стані.

“37 підтверджених загиблих, з яких 5 були виявлені вночі, о 3, 4, 5 і 7:30 – всі чоловіки близько 40 років”, – йдеться в повідомленні.

Міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні пообіцяв покарати винних у обваленні мосту в Генуї.

Крім того, Департамент консульської служби МЗС України закликав українців, які проживають в італійській Генуї, повідомити про себе рідним.

Також повідомлялося, що міністр транспорту Італії Данило Тонінеллі заявив, що міністерство подасть цивільний позов у суд проти компанії, яка відповідала за функціонування мосту в Генуї. За його словами, компанія Autostrade per l’italia була відповідальною за ремонтні роботи, які проводилися на мосту.

“Якщо є відповідальні люди, вони мають за це заплатити”, – заявив він.

Джерело: www.rbc.ua

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...