УВАГА! Нове видання для практичної роботи!


УВАГА! Нове видання для практичної роботи!

Книжкова полиця

Анатолій Рожков,
експерт з пожежної та техногенної безпеки, член громадської ради ДСНС України

УВАГА! Нове видання для практичної роботи!

Видавництво «МЕДІА-ПРО» готує до друку нову книгу, аналогу якої в Україні досі не було, знаного автора та фахівця А.П.Рожкова  — «Термінологічний довідник для практичної роботи «Пожежна та техногенна безпека».

Створенню цієї книги сприяв посилений останнім часом запит на таку інформацію з боку усіх категорій зацікавлених осіб внаслідок розпорошеності термінології в понад ста законодавчих і нормативних актах, випадків невизначеності та різного трактування термінів.

У довіднику зібрані основні терміни, визначення та поняття в галузі пожежної та техногенної безпеки, що зустрічаються в практичній діяльності, з поясненнями та коментарями. Видання насичене тематичними ілюстраціями, містить багато корисної довідкової інформації для повсякденної роботи.

Книга розрахована на фахівців, керівників, відповідальних осіб підприємств, установ та організацій, керівників служб безпеки та юридичних відділів, викладачів, слухачів і студентів навчальних закладів, усіх осіб, яких цікавлять питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

З питань придбання звертайтеся: (044) 568-5138, 507-2226, podpiska@mediapro.com.ua