...

Упав з висоти: на заводі Миколаєва труп працівника викинули за паркан


Упав з висоти: на заводі Миколаєва труп працівника викинули за паркан

У п’ятницю, 7 березня, патрульна поліція знайшла труп чоловіка, який лежав біля паркану. Виявилося, що смертельну травму він отримав на території заводу, де працював. Про це повідомляє Нацполіція Миколаївської області.

Встановлено, що чоловік впав із висоти близько чотирьох метрів, коли проводив монтажні роботи димоходу одного з складських приміщень. Він впав із будівельних лісів.

Впав з висоти: на заводі Миколаєва труп працівника викинули за паркан

Фото: mk.npu.gov.ua

Також відомо, що після нещасного випадку його колеги не повідомили в поліцію, не дзвонили медикам, а просто взяли і винесли його тіло за територію заводу і пішли по домівках.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 271 КК України “Порушення вимог законодавства про охорону праці”, яка передбачає покарання від виправних робіт до позбавлення волі на строк до семи років.

Впав з висоти: на заводі Миколаєва труп працівника викинули за паркан

Фото: mk.npu.gov.ua

Тривають слідчі дії та встановлюються всі обставини інциденту.

Користувачі мережі були шоковані подією.

“Кошмар, тварини і то так себе не ведуть. Народ зовсім озвірів: новонароджених дітей мало не щодня знаходять на смітнику, загиблого товариша викидають на дорогу зі спокійною душею. Невже зовсім нічого людського не залишилося?”, – зазначив один з користувачів.

“Виродки скрізь є. У Гданську (Польща) на суднобудівному заводі був випадок коли робітник впав з корабля у воду. Свідків багато, але рятувати ніхто не наважився”, – прокоментував інший.

“Люди в край озвіріли, і втратили людський вигляд, і їх стає все більше. Кожен день баби-звірі новонароджених вбивають, сусіди, куми один одного “мочать”. Зате наші політики ні від кого не страждають. Гребуть і жиріють”, – додав користувач мережі.

Джерело: РБК-Україна

Матеріали до теми


Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...