У лікарні помер один з чоловіків, які впали з підйомника


У лікарні помер один з чоловіків, які впали з підйомника

Порушення вимог законодавства про охорону праці задокументували працівники Тернопільського відділення поліції. 14 лютого у селі Красівка травмувалися двоє працівників міського комунального підприємства.

Тривожне повідомлення надійшло до правоохоронців від чергового лікаря Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Медик повідомив, що до реанімаційного відділення у важкому стані  доправлено двох чоловіків. Травми пацієнти отримали внаслідок падіння з висоти, пише ЗЗ.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Слідчі встановили, що працівники комунального підприємства обрізали дерева за допомогою підйомника. Під час висотних робіт обірвалась люлька на крані і двоє людей впали із висоти близько 10 метрів. У ніч на 15 лютого один з травмованих помер. Порушено справу за фактом протиправних дій передбачених статтею 271 Кримінального кодексу України.

Як запобігти подібним випадкам:

Правила охорони праці під час експлуатації мобільних підйомників

Джерело: Від Тарнополя до Тернополя

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...