У Києві молодому хлопцеві відірвало ногу на робочому місці


У Києві молодому хлопцеві відірвало ногу на робочому місці

21 лютого у Шевченківському районі Києва на будівельному майданчику постраждав 20-річний хлопець, промисловим міксером йому відірвало ногу.

На місце події одразу прибули лікарі та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. Постраждалого госпіталізувала швидка.

Попередньо встановлено, що потерпілий працює оператором промислового міксера. У якийсь момент його нога виявилася всередині агрегату, і кінцівку відірвало. Поліцейські опитали свідків, але ніхто з них не зміг сказати, як саме все сталося, і що змусило хлопця сунути ногу в міксер з бетоном.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) ККУ. Досудове розслідування триває.

Увага! Фотографія нижче — не для людей зі слабкими нервами (18+)

За матеріалами ЗМІ

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...