У Дніпрі прооперували чотирьох робітників, які постраждали на підприємстві Кривого Рогу


У Дніпрі прооперували чотирьох робітників, які постраждали на підприємстві Кривого Рогу

На «АрселорМіттал Кривий Ріг» 25 лютого четверо робітників постраждали під час нещасного випадку. Вони отримали від 40 до 80% опіків поверхні тіла. Після перенесеного лиха всіх їх вже двічі оперували. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Перший міський.

Як повідомив доктор другої міськлікарні Дніпра, де наразі перебувають постраждалі, зараз проводиться інтенсивна шокова терапія. Відбувається відновлення гемодинаміки, діурезу, а також дихання. Усіх чотирьох потерпілих двічі прооперували. Їм очистили рани і закрили їх.

Також лікар додав, що така операція проводилася повторно і 1 березня. Поки стан робочих залишається критичним, дуже важким і небезпечним, їх життя під загрозою.

Однак є й невеликий плюс – це те, що відновлюється діурез, стабілізується гемодинаміка практично у всіх постраждалих, відновлена ​​функція дихання, не знижується насичення тканин киснем. До того ж, значно зменшився больовий синдром. Стан має тенденцію до стабілізації. Всі четверо перебувають у свідомості.

Наразі працівниками Інгулецького відділення поліції вирішується питання щодо внесення відомостей про цей нещасний випадок до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 272 КК України –  порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Джерело: Дніпроград

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...