У 10 регіонах розпочнуть роботу мобільні класи безпеки


У 10 регіонах розпочнуть роботу мобільні класи безпеки

Україні передали 15 мобільних класів безпеки від ЮНІСЕФ. Це спеціально обладнані транспортні засоби, у яких будуть інформувати та навчати населення, особливо дітей, на деокупованих і прифронтових територіях.

Ініціатива ЮНІСЕФ, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліції України спрямована на підвищення обізнаності населення щодо мінних та інших загроз сьогодення.

Раптова смерть працівника підприємства
Формат: запис вебінару0 (800) 219-977

Під час занять працівники ДСНС та Нацполіції використовуватимуть інтерактивні інструменти та формати, щоб ознайомити дітей і дорослих з правилами мінної, пожежної та побутової безпеки, правилами дорожнього руху, безпеки на льоду, на воді, кібербезпеки тощо.

Щоб зробити уроки цікавішими для дітей та молоді, було розроблено сценарії уроків та інтерактивні матеріали, використовуючи підхід навчання через гру. Матеріали для навчання безпекових тем доступні також на spilnoteka.org.

ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА: як зберегти життя/здоров’я потерпілого + практичний кейс про правила в умовах бойових дій
Для довідок: 067-317-5886 • E-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Очікується, що мобільні класи працюватимуть у Дніпропетровській, Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Полтавській, Харківській, Сумській, Київській, Житомирській, Чернігівській областях та місті Києві.

Джерело: ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Розроблення документів із цивільного захисту

Матеріали до теми


Кабміном внесено зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком
Уряд знову вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів ...