Рятувальники отримали сучасне обладнання від Уряду Німеччини


Рятувальники отримали сучасне обладнання від Уряду Німеччини

3 березня, у Києві, на території 1-го Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України відбулася церемонія передачі сучасного обладнання для ДСНС від Уряду Німеччини. Участь у заході взяли Уповноважена з питань співробітництва Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Даніела Бергельт, заступник Голови ДСНС України Руслан Білошицький та представники Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

Рятувальники ДСНС отримали 100 000 метрів пожежних рукавів та 1 500 касок, закуплених в рамках реалізації проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями», що виконується Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) на замовлення Уряду Німеччини.

Від імені Державної служби з надзвичайних ситуацій хочу подякувати Уряду Німеччини, Німецькому товариству міжнародного співробітництва за підтримку та плідну взаємодію. Ця допомога є надзвичайно важливою для нашої Служби. Дякую за продуктивну співпрацю та прагнення підтримати як Україну, так і ДСНС”, – зазначив заступник Голови ДСНС Руслан Білошицький.

У свою чергу, Даніела Бергельт зауважила, що Німецьке товариство міжнародного співробітництва, за дорученням Федерального уряду Німеччини, надає широкомасштабну підтримку Україні, у проведенні різноманітних тренінгів, семінарів а також з придбання різноманітного обладнання. Передбачається, що така співпраця допоможе Держслужбі України з надзвичайних ситуацій працювати ще краще та ефективніше у тих випадках, де це необхідно. Ця робота є ознакою солідарності з Україною в ці нелегкі часи.

Окрім касок та пожежних рукавів, Німецьким товариством міжнародного співробітництва також були передані 5 пневмокаркасних наметів та 2 дизельні генератори потужністю 600 кВт, які вже доставлені до м. Авдіївка, та виконують завдання за призначенням.

Джерело: www.dsns.gov.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати видання