Не даруйте дітям газові балончики на свята: інцидент у вінницькій школі


Не даруйте дітям газові балончики на свята: інцидент у вінницькій школі

У школі №18 міста Вінниці старшокласниця випробувала балончик з перцевим газом, в результаті чого довелося призупиняти навчання. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заступника директора з виховної роботи школи Ірину Матковську.

“Дівчинка-старшокласниця принесла в школу балончик з перцевим газом і вирішила випробувати його в туалеті на другому поверсі. Каже, що це був подарунок батька на Святого Миколая. Дівчинка не подумала про наслідки, каже, що уроки зривати не хотіла”, – розповіла Матковська.

За її словами, через інцидент дітей, які навчалися на “загазованому” другому поверсі, довелося відпустити додому, а в інших шкільних приміщеннях навчальний процес після провітрювання продовжився.

Також у школу довелося викликати швидку. Одного школяра, у якого виникла алергія, медики забрали до лікарні. Декільком учням медики видали антигістамінні препарати.

На місці інциденту працювали співробітники ювенальної поліції. Правоохоронці спростували інформацію про велику кількість постраждалих, яка почала поширюватися в соціальних мережах.

Джерело: Корреспондент.net

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...