Наука безпеки: Ви турбуєтеся про інших, ми турбуємося про вас.


Наука безпеки: Ви турбуєтеся про інших, ми турбуємося про вас.

Компанія «3М» – генеральний партнер Національного тур-марафону «Безпека праці – 2017». Під час марафону, що пройде у 8 містах України, експерти компанії 3М поділяться багаторічним світовим досвідом, а також розкажуть про новітні підходи в роботі служб охорони праці.

Відомо, що співробітники на підприємствах  працюють в умовах підвищеного ризику. Які ризики є найпоширенішими на підприємствах? Як правильно оцінити ризики? Як розпізнати потенційну загрозу на ранній стадії та захиститися від неї? Як забезпечити безпечні умови праці робітникам підприємств? Ці та інші важливі та актуальні питання учасники заходу зможуть задати експертам компанії «3М».

В ході заходу відбудеться доринкова презентація інноваційних засобів індивідуального захисту, а також розіграш призів від «3М».

Компанія «3М» є однією з найбільших інноваційних компаній у світі, має більш ніж вікову історію своєї діяльності та виробляє більше 55 тисяч найменувань високоякісних товарів, які продаються майже в 200 країнах світу. У 3М ми є фахівцями, які можуть допомогти галузі охорони праці у важкій щоденній роботі. Від захисних окулярів, вушних втулок та захисних жилетів до засобів захисту органів слуху, відбивної стрічки та пасків безпеки, ми ставимо за мету безпеку людей. Ми розробляємо засоби індивідуального захисту (ЗІЗ), керуючись багаторічним досвідом роботи у цій галузі та глибоким знанням галузевих стандартів.