Наступна зупинка – реанімація: чоловіка вдарило струмом у полтавському тролейбусі


Наступна зупинка – реанімація: чоловіка вдарило струмом у полтавському тролейбусі

21 березня у Полтаві чоловіка вдарило струмом, коли він виходив із тролейбуса. У результаті він потрапив до реанімації.

Про це повідомило управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА.

Подія сталася у Шевченківському районі на тролейбусній зупинці «Мотель». 28-річний чоловік виходив з тролейбусу, який курсував за маршрутом № 6, і зазнав ураження електричним струмом. За повідомленням управління, постраждалого госпіталізували до реанімаційного відділення 1-ї міської клінічної лікарні Полтави. Зараз він у важкому стані. Інформацію про подію підтвердив і начальник КП «Полтаваелектроавтотранс» Євгеній Зайцев.

За його словами, удар струмом потерпілий зазнав у старому тролейбусі ЮМЗ Т2 2000 р.в. Наразі його вже полагодили і випустили тролейбус на маршрут. У комунальному підприємстві наразі з’ясовують всі деталі інциденту.

У прес-службі поліції Полтавщини розповіли, що до чергової частини надходила інформація про ураження струмом громадянина. Та, за наявною у них інформацією, постраждалий не потребував медичної допомоги, тому жодного провадження не було відкрито. При цьому, у 1-й міській клінічній лікарні Полтави підтвердили, що вчора до них потрапив чоловік, який зазнав ураження струмом у тролейбусі. Про те, чи потрапив він саме до реанімації і в якому він стані, повідомити телефоном відмовилися і запропонували відправити запит на ім’я головного лікаря.

Пост Людмили Чабановської, свідка події

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами poltava.to.

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...