На ПАТ «Чернігівгаз» бригада аварійно-диспетчерської служби відпрацювала свої дії в умовних аварійних ситуаціях


На ПАТ «Чернігівгаз» бригада аварійно-диспетчерської служби відпрацювала свої дії в умовних аварійних ситуаціях

На базі Новгород-Сіверської дільниці Корюківського відділення ПАТ «Чернігівгаз» в наближених до реальних умовах відбулося учбово-тренувальне заняття за участі представників Управління Держпраці в Чернігівській області.

Бригада аварійно-диспетчерської служби виконувала газонебезпечні роботи з ліквідації аварійних ситуацій, а також налаштовувала параметри редуктора та запобіжного і скидного клапанів згідно з режимною картою роботи шафового газорегуляторного пункту.

Присутній під час заняття фахівець Управління Держпраці у Чернігівській області поставив працівникам аварійно-диспетчерської служби контрольні запитання щодо експлуатації та обслуговування об’єктів системи газопостачання, а також перевірив комплектацію спеціалізованого автомобіля аварійно-диспетчерської служби згідно з переліком оснащення аварійних автомобілів, що затверджуються підприємством.

За результатами опитування представник Управління відзначив достатній рівень професійної підготовки, злагодженості й оперативності дій бригади аварійно-диспетчерської служби.

Джерело: dsp.gov.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати видання