...

Керівництво поліції пояснило, чому патрульні самі миють службові автомобілі


Керівництво поліції пояснило, чому патрульні самі миють службові автомобілі

Патрульні Франківщини самі миють службові автомобілі попри те, що управління закуповує послуги мийки.

У четвер, 7 лютого, на брифінгу за участі керівника обласної поліції Володимира Голубоша та начальника патрульної поліції Олега Костенка, щодо законності та перевірки укладених договорів на обслуговування службових автомобілів патрульної поліції пояснили ситуацію, яка склалася.

Дійсно були договори і проходили тендери на мийку та хімчистку транспорту. Всі ці послуги надавались підприємцем. Машини ремонтувались, мились і проводились хімчистки. Були виконані роботи і після є акти виконаних робіт. Управління не є юридичною особою, акти відправляються на департамент, який проводить розрахунки, – розповів Олег Костенко.

Також Костенко повідомив, що в 2018 році вперше було проведено тендер на надання послуг щодо обслуговування транспорту.

Триває перевірка і, наскільки мені відомо, більшість тих, хто підписували рапорт відмовляються від своїх дій, бо вони не знали про що він, – каже Костенко.

Департаментом охорони праці Нацполіції проводиться розслідування. Якщо будуть виявлені порушення, то документи передадуть у відповідні органи для розгляду. Щодо патрульних, які підписали звернення, ніяких дій не вчинятимуть. Перевірка проводиться виключно щодо ситуації із питанням обслуговування службових авто. Перевірка триватиме до двох місяців.

Також начальник управління патрульної поліції заперечує інформацію щодо тиску тиску на патрульних. Він каже, що його немає.

Джерело: mi100.info

Матеріали до теми


Безпека праці під час аварійного відключення світла
Головним державним інспектором відділу нагляду з питань безпеки праці північного напрямку управління інспекційної діяльності у Донецькій області Східного міжрегіонального управління ...