ГУ ДСНС у м.Києві:За добу вогнеборці двічі гасили вогонь у приватних автомобілях.


ГУ ДСНС у м.Києві:За добу вогнеборці двічі гасили вогонь у приватних автомобілях.

16 листопада столичні рятувальники здійснили два бойові виїзди на ліквідацію пожеж, які сталися у приватному автотранспорті.

Так, о 4:24 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення від стурбованого мешканця 9-ти поверхового житлового будинку по вул. Шалом-Алейхема, 6, який повідомий, що у його дворі горить автомобіль Renault Master. За вищевказаною адресою негайно прибули вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 4:53 рятувальники ліквідували загоряння.

Через те, що пожежа сталася рано вранці, мало хто із свідків міг побачити загоряння. Тож, перш ніж пожежу  помітили та викликали рятувальників, вогонь встиг поширитись з моторного відсіку до салону автомобіля. В результаті прикрої ситуації пошкоджено моторний відсік, лобове скло, панель приладів та внутрішню обшивку.

На щастя, ніхто не постраждав.

Ймовірною приичною загоряння є коротке замкнення електропроводів моторного відсіку.

Вже о 21:07 до  оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшов другий дзвінок щодо пожежі в приватному автотранспорті. У повідомленні йшлося про те, що у дворі 16-поверхового житлового будинку по Харківському шосе, 170, в автомобілі Lada Priora виникла пожежа. На місце події негайно виїхали рятувальники Дарницького району. Вже о 21:21 бійці повністю загасили вогонь. Внаслідок загоряння пошкоджено праве заднє крило та бампер.

Потерпілих та постраждалих немає.

Ймовірною причиною пожежі є підпал, проте остаточну причину встановить слідство.

ГУ ДСНС України у м. Києві