Енергетична ситуація в регіонах станом на 7 серпня


Енергетична ситуація в регіонах станом на 7 серпня

Енергетична ситуація в регіонах станом на 7 серпня: внаслідок ворожих обстрілів знеструмлено понад 10 тисяч абонентів у Донецькій, Сумській, Дніпропетровській, Миколаївській та Запорізькій областях.

 

ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ
Через технологічні порушення без електропостачання залишалось понад 15 тисяч споживачів, усіх заживлено. Внаслідок бойових дій знеструмлювались 1,6 тисячі споживачів, на ранок 1,4 тисячі залишаються без напруги.

Письмова консультація — замовте послугу від експертів журналу «Охорона праці і пожежна безпека»
Для довідок: 0 (800) 219-977

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ
Внаслідок ворожих обстрілів минулої доби знеструмлено 5,8 тисячі абонентів у 7 населених пунктах. Енергетики заживили 3,9 тисячі абонентів у 4 населених пунктах. На ранок залишаються без напруги 140 населених пунктів, що загалом становить 86,5 тисячі абонентів.

 

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ
Через бойові дії знеструмлювалось 465 споживачів. Енергетики заживили 221 споживача. Внаслідок бойових дій залишаються без напруги 3,9 тисячі споживачів у 54 населених пунктах.

 

МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Внаслідок бойових дій без світла 226 абонентів.

 

СУМСЬКА ОБЛАСТЬ
Через артобстріл з боку кордону рф знеструмлено 3,1 тисячі споживачів у 21 населеному пункті. Загалом внаслідок бойових дій без напруги залишається 86 населених пунктів – 7,3 тисячі споживачів.

 

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ
За минулу добу енергетики заживили 6,3 тисячі абонентів. На ранок внаслідок бойових дій без електропостачання 38,4 тисячі абонентів.

Читайте також: Безпека праці під час аварійного відключення світла

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСТЬ
У Херсоні енергетики заживили 306 споживачів, у місті залишається без електропостачання понад 12 тисяч споживачів. В області без світла понад 26 тисяч споживачів у 48 населених пунктах.

 

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ
Внаслідок технологічних порушень знеструмлено 187 абонентів. Через бойові дії без електропостачання 1,2 тисячі абонентів у 21 населеному пункті.

Джерело: Урядовий портал


Навчання з питань охорони праці

Навчання з питань охорони праці

Замовляючи послугу з навчання на сайті, кожен клієнт отримує приємний бонус — 10% знижки на передплату журналу «ОППБ» та участь у семінарах і конференціях проєкту.

Наші спеціалісти надають послуги з:

  • навчання щодо загальних питань з охорони праці;
  • спеціального навчання для перевірки знань відповідних НПАОП;
  • навчання з охорони праці посадових осіб;
  • навчання для допуску працівників до виконання робіт підвищеної небезпеки.

Тривалість навчання залежить від обраного курсу.
Для довідок: 0 (800) 219-977

Матеріали до теми


Статзвітність 2025 року
Держстат оприлюднив проєкти: Альбому форм державних статистичних спостережень (завантажити). У ньому представлено бланки форм державних статистичних спостережень на 2025 рік ...
На Одещині є ризик забруднення водойм через повені у сусідніх країнах
Через несприятливі погодні умови, що спостерігаються у Молдові, Румунії, Польщі та Чехії, існує загроза забруднення поверхневих водойм. Це стосується річок ...
Право працівника не працювати під час повітряної тривоги
Ракетні обстріли та пов’язані з ними повітряні тривоги стали невід’ємною частиною життя українців уже понад два з половиною роки. Люди ...
З 18 вересня запрацює єДозвіл для підприємств
Починає роботу Єдина державна електронна система дозвільних документів (єДозвіл). Вже 18 вересня підприємцям стане доступна перша електронна послуга. Проєкт єДозвіл ...