...

Бригада робітників ТзОВ «Онур» потрапила в ДТП: є жертви


Бригада робітників ТзОВ «Онур» потрапила в ДТП: є жертви

ДТП сталася близько 9:10 на автодорозі Київ – Чоп неподалік села Луб’яна Миколаївського району. Внаслідок зіткнення автопоїзда DAF та мікроавтобуса ГАЗель загинула одна особа, ще шестеро – травмувалися.

«Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автопоїзд DAF та мікроавтобус ГАЗель, які рухались у попутному напрямку. Від удару мікроавтобус з’їхав у кювет. Внаслідок зіткнення одна особа загинула, ще шестеро отримали тілесні ушкодження», – повідомили у відділі комунікації Головоного управління Нацполіції Львівщини.

Мікроавтобус ГАЗель належить ТзОВ «Онур».

Як повідомив ZAXID.NET начальник служби охорони праці та безпеки руху ТзОВ «Онур» Борис Вільгуцький, внаслідок ДТП загинув працівник підприємства – 55-річний електрозварювальник.

«Загинув електрозварвальник, мешканець с. Топорів Буського району, 63 року народження. Решта працівників, які перебували в автомобілі, травмовані. Це бригада, яка займалася ремонтом мостів. За попередньою інформацією наш автомобіль зупинився на пішохідному переході, пропускаючи пішохода. В автомобіль ззаду в’їхав DAF, збив його з траси», – розповів Борис Вільгуцький.

На місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події та особи учасників ДТП. Медики встановлюють потерпілим діагнози. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото та відео: varta1.com.ua

Джерело: zaxid.net

Матеріали до теми


Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...