Журнал, який знає відповіді на професійні запитання (думка читача)


Журнал, який знає відповіді на професійні запитання (думка читача)

Читач журналу «Охорона праці і пожежна безпека» висловлює свою думку про журнал, дає йому позитивну оцінку, ділиться спогадами першого знайомства з виданням, а також висловлює вдячність редакції

У моєму робочому кабінеті є всі випуски журналу «Охорона праці і пожежна безпека». Читаючи публікації журналу протягом років, особисто бачив, як зростає змістовне наповнення часопису, вдосконалюється його ілюстраційне та художнє оформлення. Невгамовні працівники ТОВ «МЕДІА-ПРО» та редакції журналу постійно в творчому пошуку, щоб бачити своє дітище вагомим, цікавим, повчальним і потрібним для підприємств.

Ініціатива редакції почалася з того, що кожний випуск журналу надходив до передплатника в оригінальній упаковці, потім до нього додалися плакати на теми охорони праці та пожежної безпеки, пізніше — пам’ятки про дії в разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Щомісяця працівники редакції готують традиційний випуск «Консультант з охорони праці та пожежної безпеки», який розсилається в комплекті із журналом. Серед розмаїття тем таких брошур — все про пожежну безпеку АЗС, про організацію евакуації персоналу підприємства у разі виникнення пожежі, про охорону праці на агропідприємстві, про системи протипожежного захисту та експлуатацію протипожежної техніки на підприємствах, про безпечну експлуатацію ручного електротранспорту, про антитерористичний захист підприємства тощо.

До слова, автор цих рядків зібрав кілька таких бібліотечок і подарував київським коледжу та школі.
Багатьом читачам подобаються рубрики: «Шпаргалка для фахівця», «Очима пожежника», «Принципи безпеки», «Поради доктора Сан-Гіга» та інші. Не залишає читача байдужим і «Колонка редактора».

На сторінках часопису можна ознайомитись з новими нормативними документами, інструкціями, інформацією про новинки на ринку протипожежної техніки.
Фахівці журналу можуть дати слушні поради, відповісти на актуальні запитання. Читачі мають змогу взяти участь у професійних конкурсах, які організовує редакція журналу.

Заслуговує на позитивну оцінку й проведення Національного туру-марафону «Безпека праці — 2016». Його початок поклали професійні семінари для фахівців з охорони праці ще в 2011 році. За програмою першого національного туру — марафону у семи містах України проведено 11 професійних семінарів, тренінгів, круглих столів. У них на безоплатній основі взяли участь майже 3000 спеціалістів з охорони праці.

Відкриваючи літні номери журналу, можна побачити на одній зі сторінок фото головного редактора Сергія Пономарьова з чашкою кави. Це фото знаменує чергову оригінальну ініціативу — щомісяця запрошувати читачів та експертів до редакції на щиру розмову про успіхи, недоліки та шляхи розвитку журналу.

Хочу побажати редакції популярного у виробничих сферах журналу творчих успіхів, гарного настрою та багато вірних друзів.

Валентин Стоєцький,
відданий читач журналу