Затверджено нові Правила пожежної безпеки на підприємствах енергетичної галузі


Затверджено нові Правила пожежної безпеки на підприємствах енергетичної галузі

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України наказом від 26.09.2018 р. № 491 затвердило Правила пожежної безпеки в компаніях, на підприємствах та в організаціях енергетичної галузі України.

Ці Правила є обов’язковими для суб’єктів господарювання енергетичної галузі, що належать до сфери управління Міненерговугілля.

Правила встановлюють загальні вимоги щодо пожежної безпеки будівель, споруд та прилеглих до них територій, іншого нерухомого майна, обладнання, устаткування енергетичних підприємств, що експлуатують, будівельних майданчиків, а також до проведення будівельних робіт.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 29 березня 2019 р. за № 328/33299 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Водночас втрачає чинність наказ Мінпаливенерго від 26.07.2005 р. № 343, яким було затверджено попередні такі Правила.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Матеріали до теми


Колектив Держпраці у Сумській області пройшов навчання щодо правил пожежної та мінної безпеки
Управління інспекційної діяльності у Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці з метою проведення навчання з питань пожежної та мінної безпеки ...
Уникаємо електропожеж: про ефективність спеціальних вогнегасників для електроустаткування
Технології стають необхідним елементом нашого повсякденного життя, важливою стає розмова про безпеку, особливо коли йдеться про ризик електропожеж. З кожним ...