За кермом помер водій автобуса зі школярами


За кермом помер водій автобуса зі школярами

У столиці водій автобуса помер за кермом під час руху. Нещасний випадок стався близько пів на сьому ранку 15 червня в районі південного вокзалу.

Автобус перевозив 25 школярів від вокзалу до навчального закладу. Транспорт рухався вулицею Івана Огієнка в сторону Повітрофлотського проспекту.

Після раптової смерті водія автобус став некерованим і врізався в автомобіль Chevrolet.

Педагогу вдалося заглушити двигун автобуса. Пасажири не постраждали.

Як ми вже повідомляли, два тижні тому, 30 травня, у Києві інший водій автобуса помер за кермом, їдучи вулицею Бульварно-Кудрявською. Отже, тема здоров’я водіїв громадського транспорту стає вкрай актуальною.

Читайте також:  Як інспектори перевіряють автоперевізників щодо дотримання законодавства про працю? (відео)

Нагадаємо, що перевірка київських маршруток все ще триває, за її результатами двох перевізників уже визнано потенційно небезпечними.

Також радимо дізнатися більше про вимоги до робочого місця водія автотранспортних засобів, яких навряд чи дотримуються нелегальні перевізники.

Джерело: Status Quo

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...