За добу рятувальники тричі ліквідовували автомобільні пожежі


За добу рятувальники тричі ліквідовували автомобільні пожежі

За останню добу столичні рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію загоряння в приватному автотранспорті.

Так, 8 грудня о 0:11 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що у дворі 4-поверхового житлового будинку по бульв. Верховної Ради, 13, зайнявся автомобіль Volkswagen Polo.

На місце виклику негайно прибули вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вже о 0:42 пожежу було ліквідовано.

Внаслідок вогнем пошкоджено моторний відсік, передні фари, бампер, передні колеса.

Того ж дня о 3:18 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що у дворі 9-поверхового житлового будинку по вул. Оболонській, 34, палає автомобіль Honda.

На місце події  було направлено чергове відділення 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Виявилось що, власник автівки самостійно зміг загасити займання до прибуття пожежного підрозділу. Рятувальники, впевнившись, що осередків вогню немає, о 3:39 передали на пункт зв’язку чергової частини інформацію про ліквідацію та повернення до підрозділу.

Внаслідок загоряння пошкоджено задній бампер та заднє ліве крило.

Наступний виклик надійшов до Служби порятунку 9 грудня о 1:51. За даною інформацією у дворі 16-поверхового житлового будинку по вул. Закревського, 77, в автомобілі Toyota Camry виникла пожежа.

На місце пригоди виїхали рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вже о 2:45 пожежу було ліквідовано.

Внаслідок займання пошкоджено задній бампер, заднє скло, лакофарбове покриття багажника та лівого заднього крила.
 
У всіх трьох випадках ніхто не постраждав. Ймовірною причиною виникнення пожежі є підпал, проте остаточну причину встановить слідство.

ГУ ДСНС України у м. Києві