...

Витрати на безпеку атомних електростанцій в Україні збільшили в 2,5 рази


Витрати на безпеку атомних електростанцій в Україні збільшили в 2,5 рази

Кабінет Міністрів затвердив збільшення фінансування комплексної (зведеної) програми підвищення безпеки енергоблоків атомних електростанцій (КЗПБ) в 2,5 разу, або на 16,142 млрд гривень до 26,893 млрд гривень за рахунок коштів національної атомної енергогенеруючої компанії “Енергоатом”.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передають Українські Новини.

“Орієнтовний обсяг фінансування програми загалом становить 26,893 млрд грн (без ПДВ) власних коштів державного підприємства” НАЕК “Енергоатом”, а також 600 млн євро, наданих як кредити Європейським банком реконструкції та розвитку і Евратомом”, – сказано в повідомленні.

Також наголошується, що раніше обсяг фінансування КЗПБ становив без ПДВ 10,751 млрд гривень власних коштів “Енергоатома” і 6 млрд гривень кредитних коштів ЄБРР.

Джерело: Українські Новини

Матеріали до теми


Дотриманні вимог безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів
З метою зменшення виробничого травматизму під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання, слід дотримуватися правил охорони праці. ...
Безпека праці під час аварійного відключення світла
Головним державним інспектором відділу нагляду з питань безпеки праці північного напрямку управління інспекційної діяльності у Донецькій області Східного міжрегіонального управління ...