...

Випадковий свідок


Випадковий свідок

Увага: нова рубрика!

Шановні читачі!

Погодьтеся: нам часто доводиться спостерігати випадки порушення норм охорони праці та пожежної безпеки на виробництві й у побуті.

І ми в редакції нещодавно вирішили, що публікувати в журналі фотофіксацію таких порушень буде цікаво та повчально для наших читачів. А ще краще буде, коли авторами таких фотоспостережень стануть самі наші читачі!

Отже, віднині ми відкриваємо в журналі нову читацьку фоторубрику «Випадковий свідок». До неї запрошуємо вас надсилати фотографії порушень норм охорони праці та пожежної безпеки, які ви спостерігали особисто. Найкращі фотознімки ми будемо публікувати в журналі, а також розміщувати на його сайті OPPB.COM.UA та на сторінці журналу у соцмережі FACEBOOK.

Автора найкращого знімка буде визначено наприкінці року за допомогою читацького голосування та нагороджено дипломом і цінним подарунком!

Як то кажуть «на почин», публікуємо фото такого порушення, зроблене просто з вікна нашої редакції.

А тепер просимо вас визначити, які саме порушення зафіксував наш фотограф. Відповіді з посиланням на відповідні нормативні акти надсилайте на адресу редакційної електронної пошти ponomariov@mediapro.com.ua або звичайною поштою на адресу вул. Є. Сверстюка, 11, корпус А, а/с 185, Київ, 02260, Україна.
Експерти нашого журналу наприкінці року визначать читачів, які дадуть найбільше правильних відповідей щодо порушень, зафіксованих на цьому та наступних фото. Цих найбільш активних і кваліфікованих читачів буде відзначено дипломом «Громадський експерт редакції» та цінними подарунками.

Отже, чекаємо на ваші фотографії та листи з відповідями!

Редакція журналу ОПіПБ