Всеукраїнський конкурс «Безпека праці – 2014» розпочато!


1 лютого стартував всеукраїнський конкурс спеціалістів з охорони праці і пожежної безпеки «Безпека праці – 2014». Кожен бажаючий може взяти участь у конкурсі та поборотися за звання «Кращий спеціаліст з охорони праці і пожежної безпеки» 2014 року та отримати безліч цінних подарунків від організатора конкурсу – журналу «Охорона праці і пожежна безпека» та партнерів.

Перший тур конкурсу триватиме з 1 лютого до 1 травня, другий з 1 травня до 1 серпня. До участі в конкурсі можна долучитися як на першому, так і на другому етапі, але  за умови виконання завдань обох турів. Переможці перших двох турів візьмуть участь у фіналі конкурсу, який і визначить переможців конкурсу.

Завдання друкуються на сторінках журналу «Охорона праці і пожежна безпека» №2, 5, 8, а також на сайті журналу oppb.com.ua.  

Конкурс «Безпека праці – 2014» проходить за інформаційної підтримки Міністерства промислової політики України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Запрошуємо до участі та бажаємо перемоги!

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном (044) 507 22 26 (вн. 716), або електронною поштою promo@mediapro.com.ua