Візьміть участь у обговренні нових Правил охорони праці під час експлуатації навантажувачів


Візьміть участь у обговренні нових Правил охорони праці під час експлуатації навантажувачів

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Державною службою України з питань праці оприлюднюється проект наказу Міністерства соціальної політики України «Про затвердження Правил охорони праці під час експлуатації навантажувачів», розроблений Державною службою України з питань праці, що спрямований на реалізацію статті 28 Закону України «Про охорону праці».

Проект наказу та аналіз його регуляторного впливу оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці www.dsp.gov.ua (розділ «Діяльність» → підрозділ «Регуляторна діяльність»).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій або електронній формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту наказу за адресою: вул. Десятинна, 14,  м. Київ, 01601,  Державна служба України з питань праці, e-mail dsp@dsp.gov.ua.

Проект наказу

Правила охорони праці

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Довідка

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами Управління Держпраці у Вінницькій області.

Матеріали до теми


Внесено зміни до переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання
Кабінет Міністрів України вніс зміни до переліку будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та ...
Президент України підписав Закон № 3621-IX, який, зокрема, врегульовує механізм психологічної підтримки
Закон № 3621-IX передбачає: Затвердження порядку психологічного забезпечення військовослужбовців Кабінетом Міністрів. Надання психологічної допомоги комбатантам з використанням психологічних служб військових ...