...

Військовослужбовці-строковики на господарських роботах: призначено службове розслідування


Військовослужбовці-строковики на господарських роботах: призначено службове розслідування

У телевізійних сюжетах програми “ТСН” (телеканал «1+1») та «Надзвичайні новини» (ICTV) 19 червня було оприлюднено інформацію про залучення військовослужбовців строкової служби Державної спеціальної служби транспорту до розвантажувальних робіт на одному з підприємств у м. Дніпро.

За даним фактом, Головою Адміністрації Держспецслужби призначено службове розслідування. За результатами перевірки, у разі виявлення порушень, винні посадові особи військової частини будуть притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства.

За попередніми даними з’ясовано, що військовослужбовці 26 об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту, яка входить до системи Міністерства оборони України, виконували роботи по розвантаженню цементу та каменю, призначеного для будівництва двох казарм для військовослужбовців Збройних Сил України в с. Кайдаки Дніпропетровської області.

Читайте також: Гуртожитки покращеного планування для військових-контрактників: реалізація проекту триває

Читайте також: Будівництво бази відпочинку на полігоні “Широкий лан”: покращення умов праці військових або банальна корупція?

Джерело: Міністерство оборони України

Матеріали до теми


У Житомирі провели роз’яснювальну роботу щодо безпечної експлуатації дитячих атракціонів
Інспектор Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці провів інформаційно-роз’яснювальний захід з метою запобігання нещасним випадкам під час експлуатації дитячих атракціонів (об’єктів підвищеної ...