Виставка «OSH/ Охорона праці» проходитиме за підтримки Держгірпромнагляду


Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України надаватиме всебічну підтримку в організації та проведенні першої міжнародної виставки та конференції «OSH/ Охорона праці», що відбудеться 23 – 25 жовтня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

«Виставка та конференція «OSH/ Охорона праці» є актуальною та важливою для галузі охорони праці та промислової безпеки, оскільки сприятиме впровадженню новітніх технологій, поширенню науково-професійних знань та підвищенню професійного рівня спеціалістів з охорони праці, — відзначив О.І. Хохотва, голова Держгірпромнагляду. — Їх проведення дозволить об’єктивно проаналізувати та оцінити сучасний стан і перспективи формування культури охорони праці в Україні, а також зробить додатковий внесок у вирішення найбільш актуальних проблем галузі».

Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України візьме активну участь у запланованих заходах, надаватиме інформаційну підтримку та сприятиме запрошенню спеціалістів до відвідування виставки та конференції.

Подробиці про виставку та конференцію «OSH/ Охорона праці», а також умови участі у заходах — на сайті www.osh.in.ua.