...

Вірменські експерти переймають досвід фахівців Держгірпромнагляду


На базі ДП «Головний навчально-методичний центр» у рамках співробітництва в галузі промислової безпеки та охорони праці було реалізовано тижневу програму з обміну досвідом для делегації експертів Національного центру технічної безпеки державної некомерційної організації Міністерства з надзвичайних ситуацій Республіки Вірменія на чолі з його директором Ашотом Петросяном.

Під час програми розглянуто основні принципи державного нагляду у сфері господарської діяльності. Особливу увагу було акцентовано на нормативно-правовій базі України у сфері промислової безпеки та охорони праці, а також експертній діяльності.

Програма зустрічі передбачала обмін досвідом із застосування системи загальнодержавного соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

У заході взяли участь кваліфіковані фахівці Держгірпромнагляду України, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, а також представники Національного науково-дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці (ННДІПБОП), Київського університету будівництва й архітектури та Міжнародного інституту менеджменту, фахівці експертно-технічних центрів.

Учасники програми відвідали кілька промислових підприємств.

 

За повідомленням прес-служби Держгірпромнагляду України