Відповіді на понад професійних 50 запитань в одному виданні: читайте у липні!


Відповіді на понад  професійних 50 запитань в одному виданні: читайте у липні!

Шановні спеціалісти з охорони праці!

Раді вам повідомити, що в липні вийде друком спеціальний випуск додатку до журналу «Охорона праці і пожежна безпека», присвячений підсумкам Національного туру-марафону «Безпека праці-2016».

Читайте в липні в «Консультанті з охорони праці та пожежної безпеки» (додаток до журналу «Охорона праці і пожежна безпека»):

«Національний тур-марафон «БЕЗПЕКА ПРАЦІ – 2016» у запитаннях і відповідях»

Навесні вперше в Україні відшумів Національний тур-марафон «БЕЗПЕКА ПРАЦІ», присвячений Всесвітньому дню охорони праці. Для вас ми зібрали всі матеріали Першого Національного туру-марафону і видаємо їх окремим випуском «Консультанта з охорони праці та пожежної безпеки».

У випуску – понад професійних 50 запитань учасників Національного туру-марафону з розгорнутими відповідями експертів нашого журналу!

А також: 

– матеріали круглого столу «Як подолати кризу в системі охорони праці», який відбувся 21 квітня 2016 р. в рамках Київських днів охорони праці;

– текст виступу на семінарах Нацтуру головного редактора журналу «Охорона праці і пожежна безпека»;

73 пропозиції експертів і читачів журналу з реформування системи охорони праці в Україні, подані на розгляд Адміністрації Президента України та голови Держпраці України;

– маршрут Національного туру-марафону «БЕЗПЕКА ПРАЦІ – 2017».

Зустрічайте «Консультант з охорони праці та пожежної безпеки № 7»!

РЕФОРМУЙМО СИСТЕМУ ОХОРОНИ ПРАЦІ В УКРАЇНІ РАЗОМ!