Відомість розподілу в ФСС від нещасних випадків необхідно подати до 26 січня


Відомість розподілу в ФСС від нещасних випадків необхідно подати до 26 січня

Страхувальники один раз на рік, до 25 січня, подають до ФСС від нещасних випадків за місцезнаходженням (місцем проживання) відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності за минулий календарний рік.

Робочими органами виконавчої дирекції Фонду щорічно, на підставі відомості розподілу, здійснюється перегляд з початку поточного року належності страхувальника до класу професійного ризику виробництва за його основним видом економічної діяльності.

Оскільки 25 січня 2015 року припадає на вихідний день, відомості розподілу за результатами роботи за 2014 рік подаються страхувальниками до 26 січня 2015 року.

Страхувальники мають право надіслати відомость розподілу робочому органу виконавчої дирекції Фонду поштою з повідомленням про вручення. У разі надсилання відомості розподілу поштою вона вважається поданою у день отримання відділенням поштового зв’язку від страхувальника поштового відправлення із відомістю розподілу.

За несвоєчасне інформування Фонду соціального страхування від нещасних випадків про річний фактичний обсяг реалізованої продукції (робіт, послуг) страхувальник притягується до відповідальності згідно із законом.