Відбувся семінар з безпеки праці у Полтаві


Відбувся семінар з безпеки праці у Полтаві

Національний тур-марафон у привітній Полтаві завершився успіхом та позитивним настроєм!
Семінар з безпеки праці у місті Полтава відбувся 1 квітня 2016 року. Нас зустріли теплом, гостинністю, найсмачнішими варениками та головне ― професіоналізмом!

Незважаючи на негоду до нас завітало понад 200 учасників ― справжніх фахівців, яким не байдужа тема охорони праці та пожежної безпеки.
Особливо приємно, що семінар пройшов у форматі живого діалогу, емоційно і з актуальними жартами на тему семінару.

Хочемо висловити велику подяку всім, хто прийняв участь у підтримці нашого туру-марафону. Особливо ми вдячні Полтавській Аграрній Академії за дбайливу організаційну підтримку, а саме Костенко Олені та Гаркулю Віталію. Дякуємо за докладний виступ з наочними прикладами Артему Кулешову, лікареві Полтавського центру первинної медико-санітарної допомоги № 3.

Дуже вдячні Федерації профспілок Полтавській області, Державній службі з питань праці України, Державній службі України з надзвичайних ситуацій, а також Полтавській міській державній адміністрації. Велика подяка нашому партнерові ― Іллічівському страховому товариству за фінансову підтримку та виступ у семінарі. А також ― нашому професійному партнерові «Восток-Сервіс».

Фото з семінару ― на нашій сторінці у facebook>>

Зареєструватися>>