...

Увага! З січня 2015 року Видавничий Дім «МЕДІА-ПРО» презентує нове практичне сучасне видання для фахівців АПК різних галузей «Підприємство АПК. Практика управління».


Увага! З січня 2015 року Видавничий Дім «МЕДІА-ПРО» презентує нове практичне сучасне видання для фахівців АПК різних галузей «Підприємство АПК. Практика управління».

Щомісяця, актуально про кредитування, лізинг, оренда, оптимізація та стандартизація виробництва, сучасні технології, рентабельність виробництва, енергозбереження.

Доступно і зрозуміло викладений законодавчий та юридичний супровід діяльності АПК та кадрові рішення та питання охорони праці на підприємствах АПК.

 

Головні переваги для передплатників:

1. Оперативне висвітлення всіх поточних законодавчих, юридичних, економічно-фінансових і ринкових змін, що стосуються діяльності підприємств АПК.

2. До підготовки кожного номера залучаються відомі представники різних галузей АПК, експерти-практики, керівники підприємств, юридичні, економічні та технічні фахівці, спеціалісти в сфері трудового права, безпеки праці, фінансового обліку.

3. Статті — це реальні механізми з підвищення ефективності у практичній площині виробництва, оптимізації затрат, стандартизації, енерго- та ресурсозбереження, практики технічного оновлення й росту технологічності процесів діяльності підприємств АПК.

4. Фахівці АПК, керівники підприємств, експерти галузі мають змогу на сторінках видання вести актуальну полеміку, обговорювати нагальні проблеми галузі, висвітлювати наживо найбільш термінові невідкладні питання з різних напрямків діяльності підприємств АПК.

5. Саме в журналі «Підприємство АПК. Практика управління», на відміну від вже існуючих видань, практичний аспект статей стосується нагальних питань забезпечення та інфраструктури галузі, а саме: сучасної фінансової та технологічної підтримки, кадрових рішень і безпеки праці, правильного документообігу та фінансової звітності.

6. У виданні працює (з січня 2015 року) унікальна телефонно-електронна система «Термінова лінія», за допомогою якої будь-який передплатник журналу може задати наживо хвилююче його питання та оперативно отримати відповідь фахівця.

Передплатні індекси: 86374, 86375

Вартість передплати:

Назва видання

Періодичність виходу

Ціна за мін термін передплати (грн.)

Сума за півріччя (грн.)

Сума на рік (грн.)

Підприємство АПК. Практика управління»

1/міс.

55,00

330,00

660,00

Підприємство АПК. Практика управління» (акційний*)

1/міс.

300,00

600,00

* Зі знижкою

Зверніть увагу! Ви завжди можете передплатити журнал «Підприємство АПК. Практика управління» на 2015 рік можна: за телефоном (044) 568-5138,
електронною поштою: podpiska@mediapro.com.ua
або за індексами в каталозі Укрпошти: 86374, 86375