Українських спортсменів обстежуватимуть найкращі лікарі країни


Українських спортсменів обстежуватимуть найкращі лікарі країни

Національний олімпійський комітет України продовжує приділяти велику увагу пошуку нових можливостей щодо поглиблення кваліфікованого медичного забезпечення провідних спортсменів країни.

Черговим кроком у цьому напрямку став початок співпраці Олімпійського комітету з науковим парком “Кардіо Плюс”.

Організації визначили основні напрямки майбутньої співпраці і підписали меморандум про співпрацю та взаємодію.

“Тепер діагностики та лікування наших спортсменів, за необхідності, буде проведена на високому рівні. Крім того, наші спортивні лікарі отримають можливість набратися досвіду у висококваліфікованих фахівців, які працюють в “Кардіо Плюс”.

Наші спортсмени багато і важко працюють, і при цьому їхній стан має бути на найвищому рівні. А серце спортсмена – головний орган, який витримує все це навантаження, тренування по 2-3 рази на день. Тепер наші атлети будуть отримувати належне обстеження та професійну допомогу найкращих кардіологів країни”, – сказав Сергій Бубка.

Головний олімпієць країни також зазначив, що в рамках співпраці висококваліфіковані лікарі Центру готові надавати консультації нашим спортивним медикам: ділитися досвідом, знаннями, практичними навичками.

Під час зустрічі один з найкращих в світі фахівців Ілля Ємець сказав: “У нас чудові лікарі, сучасна медична апаратура. Також є досвід швейцарських фахівців, які працюють в нашому закладі на постійній основі. Ми вивчили методики іноземних клінік, які надають спеціалізовані послуги спортсменам великого спорту”.

Джерело: isport.ua

Матеріали до теми


Щодо безпеки праці на підприємстві з постачання теплової енергії
Фахівцями Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками теплопостачального підприємства після закінчення опалювального ...
Боротьба з дискримінацією за ознакою інвалідності в Україні: законодавство та правовий захист
Відповідно до статті 2 Конвенції про права осіб з інвалідністю, дискримінація за ознакою інвалідності – це будь-яке розрізнення, виключення чи ...
Безпека вантажно-розвантажувальних робіт: поради Держпраці
Під час технічної консультації на робочих місцях підприємства целюлозно-паперової промисловості посадовці відділу з питань безпеки праці центрального регіону управління інспекційної ...