У Вінниці шахрай просив хабара за «правильне» розслідування нещасного випадку на підприємстві


У Вінниці шахрай просив хабара за «правильне» розслідування нещасного випадку на підприємстві

У четвер, 30 листопада, невідомий зателефонував керівникові підприємства, на якому стався нещасний випадок зі смертельним наслідком, представився працівником Управління Держпраці у Вінницькій області і за 12 тисяч гривень пообіцяв допомогти у «правильному» проведенні спеціального розслідування.

У цей час поруч був голова комісії зі спеціального розслідування – начальник відділу розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Управління Олександр Волинець.

Керівник запитав у нього, що це могло б означати і як йому діяти? Олександр Іванович взяв трубку і одразу з’ясувалось, що телефонує шахрай.

Управління Держпраці у Вінницькій області звертає увагу роботодавців, що працівники Держпраці не уповноважені ні на яку іншу діяльність, крім виконання функцій державного нагляду і контролю за дотриманням законодавства про працю та охорону праці.

Про усі спроби вимагання коштів чи матеріальних цінностей від імені працівників Держпраці повідомляйте правоохоронні органи та Управління за тел. 8(0432) 67-29-80.

Джерело: vinnitsaok.com.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати видання