...

У великосортно-прокатному цеху ПрАТ «МК «Азовсталь» проведено позапланову перевірку


У великосортно-прокатному цеху ПрАТ «МК «Азовсталь» проведено позапланову перевірку

В період з 6 по 7 листопада у великосортно-прокатному цеху ПрАТ «МК «Азовсталь» головні державні інспектори відділу нагляду на виробництвах підвищеної небезпеки у місті Маріуполь Дмитро Немченков та Сергій Федоров провели позапланову перевірку на дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці щодо експлуатації вантажопідіймальних кранів після проведення експертного обстеження та позачергового повного технічного огляду.

В ході перевірки головні державні інспектори ознайомились з журналами нагляду (паспортами) та керівництвом з експлуатації вантажопідіймальних кранів, перевірили посвідчення з питань охорони праці персоналу, який допущено до керування та ремонту кранів, порядок його допуску до роботи, проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці.

Особливу увагу представники ГУ Держпраці звернули на технічний стан вантажопідіймальних кранів, справність приладів безпеки, наявність світової та звукової сигналізації, стан підкранових рейок.

За результатами перевірки видано Акт та припис із зазначенням строків виконання виявлених порушень.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами Управління Держпраці у Донецькій області.

Матеріали до теми


Кабмін скасував мораторій на окремі види перевірок під час воєнного стану: який бізнес в зоні ризику
Кабмін 8 березня прийняв Постановою № 261, якою поновив заходи державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного ...